илюстрация Булфото Вчера около 03.50 часа в района на км. 5+850

...
илюстрация Булфото Вчера около 03.50 часа в района на км. 5+850
Коментари Харесай

Трима младежи с опасност за живота, БМВ-то им стана на пепел край Карнобат

илюстрация Булфото 

Вчера към 03.50 часа в региона на км. 5+850 по пътя село Камчия – село Съединение, заради придвижване с несъобразена скорост в изискванията на ляв завой, независимо катастрофира, блъскайки се поредно в крайпътната мантинела и бетонов пиедестал на водостока. Това описа " Блиц ".

Впоследствие автомобилът се самозапалва до цялостно обгоряване отвън пътното платно, лек автомобил " БМВ 330 Д ", с бургаска регистрация, ръководен от 22-годишен мъж от Съединение. 

От ПТП-то е потърпевш лидерът на автомобила. Той е настанен за лекуване в поделение " Реанимация " на УМБАЛ - Бургас с диагноза " политравматизъм " и е с заплаха за живота. 20-годишен мъж от  Съединение, пътувал на предната дясна седалка, е настанен за лекуване в поделение " Реанимация " на УМБАЛ - Бургас с диагноза " политравматизъм ", с заплаха за живота. 17-годишен мъж от  Съединение е настанен за лекуване в поделение " Неврохирургия " със разтърсване на мозъка.

Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство - Сунгурларе.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: